Prefectul Ovidiu Frenţ: Mulţumesc poliţiştilor bistriţeni pentru profesionalismul, onoarea şi dăruirea de care dau dovadă

Astăzi, 25 martie, de Buna Vestire, Poliţia Română se află în zi de sărbătoare, o sărbătoare a speranţei, a credinţei în forţa binelui asupra răului şi a încrederii în viitor.

Deşi trăim timpuri complexe, lumea noastră fiind măcinată de conflicte şi ameninţări la însăşi esenţa existenţei noastre, încrederea cetăţenilor în autoritatea legii şi a statului trebuie să primeze.

De aceea, această zi este un bun prilej de a ne reafirma respectul pentru profesia de poliţist, conştienţi de faptul că misiunea acestuia implică riscuri majore, poliţistul român punându-şi adesea viaţa în pericol pentru a ne apăra drepturile şi libertăţile.

Mulţumesc tuturor poliţiştilor bistriţeni pentru profesionalismul, onoarea şi dăruirea de care dau dovadă în îndeplinirea sarcinilor ce au ca prim obiectiv siguraţa semenilor lor.

Va asigur de întreaga mea consideraţie, oferindu-vă sprijinul meu necondiţionat în toate activităţile şi misiunile dumneavoastră

 

La mulţi ani!

 

 

 

 

OVIDIU-VICTOR FRENŢ,

PREFECTUL JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5