Prefectul Stelian Dolha: Am solicitat Poliţiei exigenţă maximă în verificarea autovehiculelor! Patrule intensificate la intrările în judeţ!

Prefectul județului, Stelian Dolha, a solicitat polițiștilor și jandarmilor intensificarea patrulelor în zona de intrare din județul Suceava, care se confruntă cu o situație epidemiologică specială, dar și din Maramureș (dinspre Borșa).
 
„Am solicitat conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud exigență maximă în special în verificarea autovehiculelor, altele decât cele de transport marfă, care tranzitează județul.
Conducătorii auto și pasagerii din mașinile acestora trebuie să poată demonstra cu acte verificabile urgența deplasării în și prin județul Bistrița-Năsăud care este strict reglementată de ordonanța militară numărul 3, intrată în vigoare integral miercuri la ora 12:00”, a transmis prefectul Dolha.
 
Conform ordonanței militare nr 3 urgențele de deplasare la distanță pot fi cel mult deplasările în interes profesional, iar cele în interes personal sunt situații punctuale care pot fi verificate relativ ușor.
 
Le atragem atenția celor care intenționează să tranziteze județul Bistrița-Năsăud sau să călătorească în județ că verificarea sincerității declarațiilor pe proprie răspundere poate fi făcută și pe timpul tranzitării județului sau imediat și că se expun riscului de a suporta rigorile aspre ale legii!

Comentarii

26/03/20 09:31
cititor

Asa cum a spus si ex domnul nostru presedinte Basescu , DACA NU ERAU LASATI ABSOLUT DELOC SA INTRE IN TZARA DISPORETII NOSTRI DRAGI, SCUMPI SI IUBITI SI ERAU TRIATI SEVER LA GRANITZA, nu ajungeam in aceasta situatie , ca ASTIA NE-AU ADUS VIRUSII IN TZARA , ba " lim.berarii " s-au dus si cu avioanele militare pe banii nostri publici dupa unii dintre ei ... sa-i aduca si sa-i aiba " acasa " pe diasporetzi pentru alegerile care urmeaza .
La Johannis, Orban si toti cei din actuala coalitie de guvernare, NUMAI ALEGERILE ANTICIPATE LE STAU IN CAP SI IN GATLEJ si de echiparea corespunzatoare a celor din sistemul de sanatate care lupta pentru combaterea si tratarea acestui virus...i-au durut fix INVERS si i-au lasat efectiv in c*ru gol in fata evenimentului catastrofal !
Efectiv ar trebui deschis un dosar penal " in rem " si sa nu fie lasati atat de usor ... sa trateze aceasta problema durandu-i fix undeva , pana nu i-au presat medicii si publicul infestat .
Poate ca totusi va face acest lucru unul dintre procurorii care mai au " sange in vene " ... , precum au facut si cei care s-au autosesizat in vremea cand urlau si zbierau Hastagurile in Piatza Victoriei si cand fostul premier Ponta tot s-a c*cat pe el de spaima si si-a dat demisia , ori cand acestia au tulburat grav ordinea publica la 10 august ... manifestand fara autorizatie si in urma careia sunt cercetati jandarmii si nu hastagurile violente ... ! ! !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5