Preşedintele CJ, alături de primarii comunelor Tîrlișua, Parva, Coșbuc și Poiana Ilvei, în Spania. Mitropolitul Iosif a sfinţit Biserica Ortodoxă unde majoritatea credincioşilor sunt bistriţeni

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a avut astăzi parte de o mare bucurie la sfințirea Bisericii Ortodoxe Române din Roquetas de Mar, Andaluzia, Regatul Spaniei!
"La Roquetas de Mar este una dintre cele mai mari comunități de bistrițeni din Peninsula Iberică. Acum o săptămână când am primit din partea ÎPS Iosif, Mitropolit al Europei Occidentale si Meridionale, invitația de a fi prezent aici, nu am putut-o refuza și am venit cu bucurie alături de bistrițenii noștri la acest eveniment important! I-am avut alături pe primarii comunelor Tîrlișua, Parva, Coșbuc și Poiana Ilvei și m-am bucurat tare mult de bucuria oamenilor care de astăzi o casă a Domnului, în care să se simtă mai aproape de România! În scurta mea intervenție am spus un lucru clar: îi așteptăm cu mare drag acasă! Cu un județ mai dezvoltat decât era în urmă cu mulți ani, atunci când mare parte dintre ei au decis să vină aici la muncă! Bunul Dumnezeu să îi binecuvânteze pe toți românii și bistritenii aflați departe de casă și să ne ajute pe noi să creem condiții mai bune de trai acasă" transmite, din Spania, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5