Preşedintele Radu Moldovan, la Ţăgşoru: Inaugurarea căminului cultural completează proiectul de asfaltare a străzilor. Felicitări primarului Vasile Codrea!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, alături de secretarul de stat Alexandru Pugna de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, au participat la sărbătoarea comunităţii din Ţăgşoru. După slujba de la Biserica Ortodoxă din localitate, a fost inaugurat căminul cultural.

         „La Țăgșoru, comuna Budești, am avut parte de o zi tare frumoasă: am început ziua cu Slujba Sfintei Liturghii la biserica din sat iar apoi am participat la inaugurarea Căminului Cultural din localitate. O clădire modernă care completează asfaltarea străzilor principale din Țăgșoru. Valoarea investiției asigurată de Guvernul României are o valoare de 1.3 milioane de lei. În ultimii 7 ani, alături de domnul primar Vasile Codrea am atras investiții de 10.7 milioane de euro în comuna Budești. Le doresc oamenilor inimoși de aici să folosească căminul cultural doar la evenimente pline de bucurie. Felicitări și vă mulțumesc pentru ziua frumoasă petrecută împreună!”, a transmis preşedintele Emil Radu Moldovan.

"Felicitări bunului meu prieten - de peste 20 de ani - Vasile Codrea, Primarul Comunei Budești, unul dintre cei mai vrednici primari din Județul nostru. Mă bucur mult că oamenii acestui sat destul de izolat, în marea lor majoritate vârstnici, au de acum un astfel de obiectiv cultural, unde pot ca din timp în timp să-și bucure sufletul, după ce nu cu mult timp în urmă, s-au bucurat de asfaltarea drumului satului, ce înainte era greu practicabil. E adevărat: Omul "sfințește" locul!", a spus secretarul de stat Alexandru Pugna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5