Președintele Radu Moldovan: Mă bucură implicarea demnitarilor județului pentru realizarea drumului expres Bistrița-Cluj-Napoca. În proiectele județului, nu e loc de orgolii politice!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud salută demersurile făcute de demnitarii județului pentru realizarea drumului expres Bistrița-Cluj-Napoca, un proiect de mare interes pentru locuitorii județului.

"Mă bucură demersurile și implicarea demnitarilor din județul nostru, ca urmare a Scrisorii deschise, trimise Guvernului României pentru reintroducerea Drumul Expres Bistrița- Cluj- Napoca în Planul Național de Redresare și Reziliență. Încă din prima săptămână din decembrie 2020, am început discuții bazate pe un “Acord de asociere în vederea implementării unor măsuri pentru realizarea în comun a acestui obiectiv de investiţii”, cu omologul meu din județul Cluj, Alin Tișe. Astfel, în cel mai scurt timp, vom implementa obiectivele Acordului, pentru a face primii pași concreți spre realizarea acestui proiect extrem de important pentru județul nostru.
Pentru că-n proiectele de dezvoltare a județului nu este loc de orgolii sau culori politice, îi aștept pe toți cei ce pot să contribuie la transformarea acestui proiect în realitate, să se implice.
Bistrița-Năsăud merge pe drumul bun, doar prin munca și implicarea noastră!", este mesajul transmis de președintele Radu Moldovan, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5