Prevenirea furturilor. Poliţiştii au distribuit materiale preventive la firme de pază şi în supermarketuri

Suita activităţilor dedicate Săptămânii prevenirii criminalităţii a continuat astăzi cu ample acţiuni de sensibilizare a comunităţii locale pentru prevenirea furturilor din locuinţe, societăţi comerciale şi din autovehicule, precum şi a înşelăciunilor, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Ziua prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului a reprezentat un bun prilej pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de a se alătura firmelor de pază şi protecţie, precum şi proprietarilor de locuinţe în construcţie şi case de vacanţă în lupta împotriva infracţionalităţii.

Pe parcursul acestei zile au fost distribuite principalelor firme de pază şi protecţie sau comercianţilor de sisteme de pază pentru locuinţe din judeţul Bistriţa-Năsăud materiale preventive pentru ca acestea să fie diseminate clienţilor.

În atenţia poliţiştilor au fost şi clienţii sau comercianţii supermarketurilor şi magazinelor cu autoservire, care au primit şi ei recomandări pe aceeaşi temă.

Au fost avute în vedere şi zonele cu aglomerări mari de locuinţe în construcţie, case de vacanţă şi zone de risc, proprietarilor acestor imobile fiindu-le distribuite materiale preventive cu privire la diferite moduri de înşelăciune.

Poliţiştii bistriţeni au organizat activităţi educative, însoţite de recomandări preventive, materiale informative şi sfaturi şi în unităţile de învăţământ, ocazie cu care i-au sfătuit pe elevi cum să aibă grijă de bunurile proprii, explicându-le ce riscă din punct de vedere legal în situaţia în care sunt tentaţi de bunurile celorlalţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5