Primăria Năsăud accesează fonduri europene pentru modernizarea drumurilor agricole

Primăria Orașului Năsăud a depus spre finanțare, la data de 25 mai 2016, proiectul „Modernizare drumuri agricole în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud”, submăsura 4.3. „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice ” în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (2014-2020).
Proiectul în valoare de 1 milion de euro vizează realizarea de drumuri de exploatare în șapte perimetre din extravilanul orașului Năsăud, deservind o suprafață totală însumată de 755 de hectare de terenuri agricole.
Scopul unor astfel de investiții, sprijinite de submăsura 4.3. este de a îmbunătății performanța economică a tuturor fermelor și de a facilita restructurarea și modernizarea fermelor, în special în vederea creșterii participării și orientării către piețele de desfacere, dar și a diversificării agricole.
Odată modernizate și adaptate căile de acces, acestea vor asigura o mai bună aprovizionare și un acces mai facil către consumatori și piețele de desfacere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5