Primarul Bistriţei: Pubelele semiîngropate sunt un eşec. Ne gândim la un nou sistem de colectare a deşeurilor

          Primarul Ioan Turc s-a întâlnit cu reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru a discuta viitoare proiecte pentru municipiul Bistriţa, care vizează finanţarea unui nou sistem de depunere a deşeurilor.

          „Sistemul cu pubele semiîngropate este un eşec, avem nevoie de un sistem modern, viabil, care să ne reprezinte şi din punct de vedere estetic. (...) Există bani, vom realiza un studiu de fezabilitate şi am convingerea că într-un termen rezonabil, în municipiul Bistriţa lucrurile se vor schimba mult în bine. Varianta cu sisteme hidraulice îngropate este, din punctul meu de vedere şi al echipei pe care o coordonez, o variantă care merită toată atenţia, este motivul pentru care am montat un asemenea sistem pe str. Petre Ispirescu. Vom mai amplasa încă un asemenea sistem pentru a vedea exact modul în care se comportă acest sistem. Vom avea două platforme, una va deservi colectarea selectivă şi cealaltă pentru gunoiul menajer”, a precizat primarul Ioan Turc.

          La APM, primarul Bistriţei a avut discuţii despre depunerea unui proiect de extindere şi modernizare a iluminatului public, cu o valoare de aproximativ 2 milioane euro, din care 50% vor merge spre extinderea reţelei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5