Primarul Creţu: Cununiile civile programate, cu maximum 10 persoane! Pe viitor, doar în zilele lucrătoare!

         Primarul Ovidiu Creţu a anunţat că, pe viitor, programul la Starea civilă va fi doar în zilelel de lucru. Mai mult, pentru căsătoriile deja programate, numărul participanţilor va fi restricţionat la maximum 10 persoane.

„Nu s-a anulat nicio căsătorie. Referitor la acest aspect, ceea ce este programat până astăzi – ştiţi că este programat cu 10 zile înainte – se va respecta, cu observaţia că nu vor fi admise în sală mai mult de 10 persoane. Ceee ce se programează de acum înainte, se programează exclusiv în zilele de lucru şi exclusiv între nişte ore pe care le vom stabili în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Nu mai aduc pe nimeni sâmbătă după-amiaza să tragă un chef  acolo pe terasă, pentru că nu asta este conjunctura actuală”, a declarat primarul Ovidiu Creţu.

          Potrivit acestuia, la nivelul Primăriei Bistriţa vor fi făcute restructurări, pentru „a intra într-o situaţie normală raportat la situaţia generală în  care suntem”. „Vor fi restructurări ale programelor noastre, adică să intrăm într-un regim corespunzător, să nu permitem să vină 30 de oameni deodată la Evidenţa Persoanei, să eşalonăm câte 10 sau la alt serviciu maxim 5. Să nu îşi dea unul altuia virusul şi să nu îl dea şi în interiorul Primăriei. Dacă depistăm virusul, tot serviciul trebuie închis, aşa cum s-a întâmplat la Bucureşti. (…) Avem probleme la Impozite şi taxe, la Starea Civilă şi la Evidenţa Persoanei, la Relaţii cu publicul. În fiecare sector de acesta, mă duc şi discut. Am discutat cu 3 dintre ele. La final, voi convoca Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă ca să ia hotărârile”, a precizat primarul Ovidiu Creţu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5