Primarul din Runcu Salvei, după ce a depus plângere la Poliţie: De doi ani de zile, sunt terorizat prin SMS-uri de ameninţare

         Primarul comunei Runcu Salvei a depus, în această dimineaţă,  la Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud, o plângere prin care cere depistarea persoanelor care de doi ani de zile îi trimit mesaje telefonice de ameninţare atât la adresa sa, cât şi a familiei. Potrivit acestuia, în mesajele respective, primarul Pavelea este ameninţat că i se va da foc la casă sau că îi vor fi agresate fetele, ba chiar că va fi îngropat lângă tatăl său, pe care l-a înmormântat de puţină vreme.

         „Am depus o plângere la Poliţia Năsăud. În ultimii doi ani de zile am primit mii de mesaje, de pe diferite numere de telefon. Eu am mai depus o plângere şi anul trecut, iar de la Parchet a venit răspunsul că toate cheltuielile statului de supraveghere sunt mai mari decât pagubele mele. Viaţa mea şi a familiei mele e un nimic. Sper ca aceste persoane să fie depistate”, ne-a declarat Anchidim Pavelea.

         Primarul susţine că astfel de mesaje au fost primite şi de alţi consăteni, acesta legându-le şi de zona politică. „Băiatul a fost bătut de doi feciori, la Bichigiu. Mi-e frică pentru fetiţa mea, de clasa a V-a, pe care am mutat-o la şcoala din Năsăud. Nu pot să îi păzesc tot timpul. Şi când l-am înmormântat pe tata am primit mesaje de ameninţare. Nu ştiu ce să mai fac. Legile nu ne ajută cu nimic”, a mai spus primarul Pavelea, care susţine că, de doi ani de zile, de după recâştigarea unui mandat, viaţa i-a devenit un calvar.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5