Primarul Dorin Vlaşin: La Năsăud, au început lucrările edilitare de sezon!

Echipa Primăriei Năsăud a început lucrările specifice de primăvară, ciar dacă iarna pare că nu se dă dusă și temperaturile se mențin scăzute.
"Vreau să le mulțumesc tuturor deținătorilor de garaje sau magazii care au răspuns solicitării de demolare a construcțiilor cu caracter provizoriu! Mă bucur că locuitorii cartierului de blocuri se alătură proiectului de regenerare urbană pornit de Primăria Năsăud! Implicarea voastră este apreciată. Angajații din serviciile Spații Verzi și Drumuri și Mecanizare au ajutat cu transportul deșeurilor rezultate atât din demolarea garajelor cât și în urma curățeniei de primăvară. Toți arborii din oraș au fost toaletati, iar în parcarea din fața capelei și părculețului din zona Blacteea au fost instalate bănci noi. De asemenea, ne străduim constant să ținem sub control gropile apărute în carosabil până când vremea ne va permite să începem lucrările de asfaltare.
Este important să conștientizăm că până la finalizarea și aprobarea bugetului pe anul 2021 muncim în sistem de avarie. În următoarele săptămâni se finalizează bugetul, iar după aprobarea lui de către Consiliul Local pot începe lucrările la proiectele pe care le-am planificat pentru anul în curs.
Modul în care se face administrația locală în România lasă de dorit, dar îmi doresc ca fiecare năsăudean să fie convins că toată echipa Primăriei face tot ce îi stă în putință pentru bunul mers al comunității. Mulțumim pentru răbdare și încredere!
Doar împreună, cu solidaritate și încredere, putem crește comunitatea și dezvolta orașul nostru!", a transmis comunităţii primarul Dorin Vlaşin.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5