Primarul Horea Petruţ: Investim în educaţia copiilor din Mărişelu! Proiect de peste o jumătate de milion de lei, prin PNRR!

            Primarul Horea Petruţ a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „O educaţie modernă la Şcoala Gimnazială Mărişelu”, cu Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării din cadrul Ministerului Educaţiei, în cadrul Apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe”. Valoarea finanţării este de 515.355, 68 lei, perioada de implementare a proiectului fiind 31 decembrie 2024.

"Investim în educația copiilor noștri prin Planul Național de Redresare și Reziliență, dotând școala cu echipamente tehnologice digitale, echipând laboratoarele de informatică, atelierele de practică și alte dotări în sălile de clasă!", anunță primarul Horea Petruț.

         De asemenea, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 10 – Fondul Local, Primăria Mărişelu va achiziţiona un vehicul nepoluant şi va monta staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice.      

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5