Primarul Ilie Uchrenciuc, la Balul însuraţilor, alături de întreaga comunitate. Atmosfera a fost întreţinută de Paula Grigore

Un obicei din străbun a fost reluat şi în comuna Dumitriţa, la iniţiativa primarului Ilie Uchrenciuc. Sâmbătă seara, aproape 150 de persoane din comună au participat la Balul însuraţilor, la Căminul Cultural din Budacu de Sus. A fost un prilej de socializare pentru tinerii din localitate. „Mai multe cupluri de tineri din localitate au venit cu ideea de a organiza o petrecere, aşa cum era pe vremea părinţilor lor. Oamenii nu au mai vrut să ascultăm muzica pusă de pe laptop, astfel a fost pusă o taxă de intrare, de doar 30 lei/familie, tocmai pentru a putea plăti muzica. Peste 60 de perechi au dat curs invitaţiei noastre şi au venit să petreacă la Balul însuraţilor. Sperăm ca acest eveniment să crească de la an la an”, ne-a declarat primarul Ilie Uchrenciuc.
Atmosfera şi buna dispoziţie au fost întreţinute de Paula Grigore ( cumnata primarului Uchrenciuc) şi formaţia sa (Bogdan Forfotă, Călin Dumitrean, Florin Moisil, Mihai Todică, Dănuţ Muthi), locuitorii din Dumitriţa încărcându-şi bateriile pentru un an de muncă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5