Primarul Ioan Turc: Lucrările progresează vizibil pe strada Tărpiului, după 30 de ani de promisiuni neonorate

Începând cu tronsoanele de pământ, din toamna trecută a intrat în modernizare cea mai lungă stradă din municipiu, care traversează zone cu o dezvoltare imobiliară accelerată, dar și cu un trafic auto intens spre cel mai mare angajator din județ și spre depozitul de deșeuri.
Întreaga investiție cuprinde lărgirea, consolidarea și asfaltarea drumului (pe o porțiune de 1,3 km, chiar cu 3 benzi de circulație), amenajarea de trotuare, a unei piste de biciclete și a unor locuri de parcare. Totodată, până în vara anului viitor, executantul Îndemânarea Prodcom va mai realiza canalizarea pluvială și sistemul de iluminat public.
Segmentul de drum ce va fi reabilitat are o lungime de 2,73 km, rețeaua pluvială va fi pe 3,31 km, iar sistemul de iluminat public, cu cabluri îngropate și stâlpi zincați, se va întinde pe 3,13 km.
"Lucrările progresează vizibil pe strada Tărpiului, după 30 de ani de promisiuni neonorate. Valoarea investiției totale se ridică la 13,98 milioane de lei cu TVA inclus, sumă la care se adaugă actualizările prevăzute de lege. I-am solicitat constructorului ca lucrările de infrastructură să fie finalizate pe porțiunea neasfaltată până la venirea sezonului rece, Primăria obligându-se să susțină ritmul din șantier prin plăți corelative" transmite primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5