Primarul Mircea Romocea: Ne întâlnim cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor pentru varianta ocolitoare a Năsăudului

Primarul Mircea Romocea are programată o întâlnire, la Năsăud, cu specialişti din cadrul Ministerului Transporturilor, pentru a căuta soluţii în vederea demarării unei investiţii extrem de importante pentru acest oraş. Este vorba despre varianta ocolitoare, un proiect care ar decongestiona traficul rutier din oraş, dar i-ar ajuta foarte mult şi pe cei care tranzitează Năsăudul.
„La nivel local, am identificat o posibilă variantă pentru acest proiect. Centura ar urma să fie pe malul stâng al Someşului. Miercuri ne întâlnim cu cei doi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor care au răspuns invitaţiei noastre. Cu o dronă va fi filmat întreg traseul pe care ar urma să fie amplasată centura. Traseul pleacă de la intrarea în oraş, dinspre Salva, şi continuă până la intrarea dinspre Bistriţa. Acolo în zonă sunt terenuri agricole, însă Guvernul va fi cel care va asigura depăgubirile pentru expropriere. Este singura soluţie şi încep să cred cu tărie în ea”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5