Primarul Mircea Romocea: Sper ca noul Guvern să aprobe noii indicatori tehnico-economici ai Complexului Sportiv Multifuncţional de la Năsăud

         Comitetul Tehnico-Economic interministerial a aprobat noii indicatori tehnico-economici pentru Complexul Sportiv Multifuncţional de la Năsăud, valoarea acestuia ajungând la 8,064 milioane euro. Procedura prevede ca proiectul derulat prin Compania Naţională de Investiţii să fie adoptat printr-o hotărâre de Guvern.

         „Mizăm pe noul Guvern că va avea în vedere această investiţie importantă pentru dezvoltarea oraşului Năsăud. Rămânem optimişti în această privinţă”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

         Finanţarea obiectivului de invesitţii „Complex Sportiv Multifuncţional” a fost aprobată, anul trecut, prin Ordinul ministrului Dezvoltării Regionale nr. 5162. Din cauza modificării preţurilor, a fost necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici, iar ca urmare a faptului că valoarea investiţiei a depăşit 8 milioane de euro s-a impus reaprobarea lui în Comitetul Tehnico-Economic interministerial.

Complexul Sportiv Multifuncţional, cu o suprafaţă construită totală (clădiri, terenuri, bazine) de peste 6000 mp,  presupune construirea unui bazin acoperit iarnă-vară, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, spații amenajate pentru plajă (300 de locuri), gradene, teren de tenis, teren de volei și baschet, teren de minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinete medicale, alei pentru circulație pietonală şi 150 de locuri amenajate pentru parcare.

De realizarea acestui obiectiv de investiții vor beneficia atât locuitorii orașului Năsăud, dar și toți aceia care vor hotărî să își petreacă timpul liber în această locație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5