Primarul Nicolae Vrâncean anunţă redeschiderea şantierelor de investiţii la Josenii Bârgăului: Anul 2020 ne va aduce un pod peste râul Bistriţa

Primarul comunei Josenii Bârgăului, Nicolae Vrâncean, anunţă redeschiderea lucrărilor de investiţii pe raza comunei, primul şantier fiind cel de la podul peste râul Bistriţa.

„Vine primăvara, se redeschid șantierele în comuna noastră. „De când eram copil visam să trec peste vale, pe aici, pe pod". Asta îmi spun cei mai mulţi locuitori de pe ambele maluri ale râului Bistrița, care locuiesc în zona din jos a satului Josenii Bârgăului. Sunt bucuros că anul 2020 ne aduce pentru prima dată un pod în această zonă a satului.
S-a muncit mult pentru a realiza obiectivul, ba chiar am refăcut proiectul. Astăzi trăiesc și eu ziua și-l văd aproape gata”
, a transmis primarul Vrâncean.

Proiectul construire pod peste râul Bistrița, în comuna Josenii Bârgăului, județul Bistrița – Năsăud în valoare de 1.204.581,00 RON, este finanţat din fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

În context, edilul bârgăuan i-a rugat pe concetăţenii săi aă respecte prevederile Ordonanţei Militare nr. 2.

„Revin cu rugămintea de-a sta în casă, de-a respecta normele de igienă și de-a întrerupe gesturile de politețe pentru că în perioada aceasta suntem politicoși doar dacă avem grijă de semenii noştri, salutându-i de la cel puţin un metru şi jumătate distanță, fără a-i îmbrățișa și fără a da mâna prietenește. Multă sănătate tuturor!”, a mai spus Nicolae Vrâncean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5