Primarul Traian Ogâgău: Am semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru asfaltări de străzi, amenajare piste biciclete şi pod rutier

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunţat că a fost semnat contractul pentru proiectare tehnică şi execuţia a lucrărilor din cadrul proiectului „Amenajare piste de biciclete, pod rutier peste râul Someșul Mare și asfaltare străzi în orașul Sângeorz Băi”.

„Am onoarea să împărtășesc cu voi faptul că am adjudecat contractul de lucrări „Amenajare piste de biciclete pe râul Someș, asfaltări de străzi și pod rutier în orașul Sângeorz-Băi”, proiect în valoare de 5 milioane de euro care va fi executat de către firma MIS GRUP. Urmează proiectul tehnic trei luni după care execuția acestuia. Astfel vor fi amenajate piste de biciclete pe toată lungimea râului de pe raza localității noastre, asfaltări pe străzile dintre Someș și calea ferată inclusiv Rogina și Cocorilor, pod rutier la stația de epurare. Nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc încă odată vouă pentru încredere și minunatei echipe din cadrul primăriei. Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre și suntem pe drumul cel bun, astfel încât, după implementarea tuturor proiectelor, vom avea un oraș cum nici nu am visat vreodată noi, sângeorzenii”, a declarat primarul Traian Ogâgău.

Proiectul este finanțat prin  Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul Specific 3.2: Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

         Valoarea totală a proiectului este de 22.822.743,90 lei, iar valoarea totală eligibilă a proiectului este de 22.572.174,97 lei, din care: valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR de 19.186.348,74 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național de 3.385.826,23 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 37 luni, respectiv între 01.01.2019 și 31.01.2022.

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5