Primarul Traian Ogâgău către sângeorzenii din Diaspora: Întoarceți-vă acasă și investiți! Agroturismul este viitorul nostru!

Primarul Traian Ogâgău de la Sângeorz Băi susține în continuare  ideea de a dezvolta agroturismul în tandem cu investițiile în turismul balnear.

„Această zonă și apele minerale ne dau speranța și GARANȚIA de a continua împreună. Astfel, investitorii autohtoni sau străini, vor înțelege în cele din urmă că potențialul acestei zone trebuie exploatat ca și în alte părți ale Europei, de altfel unii s-au și apucat deja. Acest relief și bogățiile naturale ale Văii Someșului ne vor duce în direcția pe care ne-o dorim cu toții, însă pentru toate acestea, trebuie să pornim cu un plan comun nu haotic”, declară primarul oraşului Sângeorz Băi.

Acesta a făcut şi o recomandare către cei plecați în străinătate în special, să se gândească și să-și concentreze veniturile spre astfel de investiții în zonă.

„O pensiune agroturistică poate aduce un venit lunar de cca 3-4000 de euro unei familii de oameni harnici și gospodari, pe lângă o microfermă în care să producă produse bio, produse atât de căutate de turiști. Odată cu implementarea proiectelor noastre și turismul balnear trebuie adaptat la cerințele din zilele noastre prin investiții masive în renovarea celor două mari hoteluri sau se vor îngropa definitiv, dar și prin investiții în noi unități hoteliere în zona stațiunii. La baza acestor investiții va sta pe viitor amenajarea unui mare centru de sănătate prin proiecte europene, centru care va fi ca un magnet pentru cei cu afecțiuni care pot fi tratate prin apele noastre miraculoase. Așadar, nu trebuie decât să privim cu încredere în viitor și să ne urmăm planul spre normalitate.
Cu Dumnezeu înainte”, transmite primarul Traian Ogâgău.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5