Principesa

Cu o figură de zeiţă olimpiană şi cu un profil de elegie regală de pe vreo monedă antică, Principesa Margareta a Româniai vesteşte, ca o vestală divină, venirea iubirii şi a primăverii în fiecare an şi Ziua Femeii. La mulţi ani, Principesă, şi prin Alteţa Voastră Regală „La mulţi ani!” femeilor române şi femeilor lumii!
Fiind o Femeie Europeană şi prin excelenţă şi o româncă de soi, fiica Majestăţii sale Regele Mihai I al României, Principesa aduce în viaţa publică românească, parcă un aer proaspăt al continuităţii, durabilităţii şi tradiţiei monarhice în România. Principesa trebuie mereu iubită şi privită ca o protectoare a neamului românesc.
Prezenţa Alteţei Sale Regale – Principesa Margareta, alături de Principele Radu, este şi se face oricând şi oriunde vizibilă prin genele Casei Regale a României, prin fermitate, curaj, milă creştină şi întrajutorare, feminitate, prin claritatea viziunii politice, sociale şi culturale, de o înaltă ţinută spirituală, pe care Fundaţia Principesa Margareta o promovează în ţară şi în afara ei. Principesa Margareta este ca un Dar Divin, dăruit de Dumnezeu României!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5