Produse electronice pe care le puteti achizitiona la preturi speciale in aceasta perioada

Este o perioada in care promotiile sunt lansate destul de frecvent, scaderea cotei de TVA avand si ea un impact favorabil atat in randul comerciantilor cat mai ales in ceea ce ii priveste pe cumparatori. Preturile au scazut, comerciantii se bucura de stocuri generoase pe care doresc sa le vanda in cel mai scurt timp pentru a face loc noilor produse lansate in acest inceput de an, in timp ce cumparatorii se pot bucura de preturi mult mai scazute chiar si decat in perioada de Black Friday sau cea din preama sarbatorilor de iarna.

Am consultat piata de specialitate dar si cele mai importante magazine de profil iar impreuna cu revista online Electroclub.ro am intocmit o scurta lista a celor mai bune promotii la aparatura electronica si electrocasnica pe care o puteti cumpara. Televizoare, monitoare, frigidere sau masini de spalat, sunt doar cateva dintre categoriile de produse care ies la rampa cu oferte care mai de care mai interesante.

Televizoare

Televizoarele raman unele dintre cele mai bine vandute produse de natura electronica din ultimii ani iar tehnologia propusa de producatori face ca majoritatea dintre noi sa ne eliberam de vechile modele si sa optam pentru noile aparitii. Cele mai ravnite sunt modelele de tip LED, acestea avand avantajul unei forme foarte prietenoase cat si a unei greutati foarte scazute.

De asemenea, cei care s-au debarasat de televizoarele vechi si au optat pentru varfuri de gama cu siguranta au ales un televizor de tip SMART. LG, Samsung, Sony sau Panasonic sunt doar cativa dintre producatorii de renume care au lansat peste 20 de modele de televizoare SMART in ultima perioada, stocurile magazinelor de profil fiind foarte variate.

Monitoare

Chiar daca in domeniul IT inca se mai practica metodele in care se alege repararea unui monitor in detrimentul inlocuirii acestuia cu unul de ultima generatie, nu putem exclude aceasta categorie de produse din oferta comerciantilor.

Sunt peste 100 de modele de monitoare comercializate in principalele magazine IT pe care le puteti gasi la preturi foarte avantajoase. Sony, Samsung, Philips sau Benq sunt printre cei mai ravniti producatori, modele cu diagonala cuprinsa intre 21 si 30 de inci fiind regasite la preturi incepand de la doar 349 de lei.

Masini de spalat

Va doriti o masina de spalat noua la inceput de an? Tocmai vi s-a defectat vechiul model sau aveti de echipat o locuinta noua cu aparatura de ultima generatie? Luati in calcul achizitionarea unui model in acest inceput de 2016, preturile fiind chiar si cu 30% mai scazute pentru anumite modele fata de ofertele din finalului anului precedent.

Masini de spalat Beko, Arctic, Whirlpool sau Zanussi au preturi incepand de la doar 800 de lei, atat modele normale cat si din gama celor compacte fiind oferite cu transport gratuit si numeroase accesorii incluse.

Aparate frigorifice

Dintre cele mai populare aparate de natura frigorifica disponibile la oferta in acest inceput de an amintim frigiderele, combinele frigorifice, lazile frigorifice si ansamblele Side by Side. Whirlpool, Beko sau Arctic sunt favoritii vostri in materie de producatori iar modelele populare au preturi chiar si cu 25% mai scazute.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat electronic sau electrocasnic, in mod clar aveti in fata o perioada propice pentru achizitii. De asemenea, chiar si alte categorii de produse pot fi cumparate in luna ianuarie a acestui an, comerciantii punandu-va la dispozitie pachete speciale compuse din mai multe aparate si accesorii sau chiar servicii de montaj oferite gratuit.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5