Anunţ

Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al judeţului Bistriţa-Năsăud a unor imobile-construcţii aflate în administrarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi v

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, facem cunoscută publicarea pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională a Proiectului de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al judeţului Bistriţa-Năsăud a unor imobile-construcţii aflate în administrarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare, privind respectivul proiect de hotărâre, până la data de 06.09.2017, la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr. 1 sau pe adresa de e-mail [email protected] .

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0740-183123, persoana de contact: doamna Grăjdianu Marina, consilier superior, Compartiment administrare patrimoniu.

PREŞEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5