PSD Bistriţa: A trecut aproape un an de la alegeri și încă nu ați livrat nimic nou!

Am observat cu câtă ipocrizie rostește edilul Ioan Turc suma de 80 de milioane de euro fonduri europene obținute de administrația PSD în ultimii ani. Domnule primar, nu ai niciun merit pentru investițiile în derulare, ba mai mult, ați criticat în toți anii, din toți plămânii, tot ce s-a făcut în acest oraș. Iar acum, ba cu ruleta, ba cu șublerul, ba cu consilierii coadă după voi cu aparatul vă pozați cu nesimțire de parcă ați făcut ceva. Nu mai merge domnilor din majoritate cu fofârlica, cu asumarea muncii altora! Știm că se poartă la voi la PNL beția de putere, dar pe oameni nu-i mai păcăliți cu trucuri din astea. Sunt fumate!
Nu vreți să faceți shooting cu proiectele promovate de voi, muncite de voi și promitem că vă cumpărăm rulete galbene, aparate foto noi, că bun simț și caracter nu putem. A trecut aproape un an de la alegeri și încă nu ați livrat nimic nou în afară de iarbă... verde de-un metru, de lamentări și bătălii interne. Și ca să vă împrospătăm memoria selectivă, vă prezentăm datele corecte ale proiectelor cu care voi vă pozați:
Școala Generală nr. 4 Bistrița – Turc în poză – contract semnat în 2019 (PSD)
Linia Verde – Turc în poză – contract semnat în 2019 (PSD)
Asfaltare și utilități Valea Ghinzii – Turc în poză – contract semnat în 2019 (PSD)
Sala Polivalentă Bistrița – Turc în poză – contract semnat 2019 (PSD)
Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița – Turc în poză – contract semnat în 2019 (PSD)
Subcetate – Turc în poză – lucrări începute în 2018

Va urma, pentru că sedințele foto ale edilului nu s-au terminat.

Biroul de presă PSD Bistrița

Comentarii

13/08/21 15:26
Toni

Este cel putin o dovadă de prostie din partea liderilor PSD Bistriţa să critice pe primarul liberal Ioan Turc, pe motivul că acesta continuă proiectele demarate in perioada anterioară, ca si cum acestea ar fi monopolul partidului lor. După mintea lor cea proastă ar fi mai bine ca noua administratie să boicoteze proiectele incepute de administratia PSD, desi sincer vorbind unele dintre ele ar merita acest lucru. Este vorba de sala de sport din Unirea. Cum altfel decât prostie poate fi numită decizia de a construi încă o sală polivalentă la Unirea în conditiile în care Bistrita mai are una chiar in oras . In schimb orasul Bistrita nu dispune de o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Chiar si asa, dacă nu te duce mintea la mai mult, din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Oricum, orasul Bistrita are nevoie acuta de acoperirea altor prioritati si nicidecum de infrastructură pentru sport, unde lucrurile stau destul de bine.
Iata ce alte proiecte pot fi finantate prin Compania Națională de Investiții (CNI), de care incompetentii PSD din conducerea judetului probabil nici n-au auzit:
1)Institutii de invatamant;
2)Sali de sport;
3)Lucrari in prima urgenta;
4)Asezaminte culturale;
5)Sali de cinema;
6)Parcuri sportive;
7)Blocuri zone defavorizate;
8)Bazine de inot;
9)Patinoare artificiale;
10)Infrastructura justitie;
11)Unitati sanitare;
12)Sistem integrat apa si canalizare;
13)Reabilitare termica pentru cladiri din domeniul public;
14)Drumuri de interes local si drumuri de interes judetean;
15)Fose septice, microstatii de epurare si sisteme de alimentare cu apa.
Cu astfel de lideri pe care nu-i duce capul, PSD Bistriţa continuă să se compromită chiar si acum când nu mai e la putere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5