PSD: Ioan Nelu Botiş a ignorat cu buna ştiinţă regulamentul Camerei Deputaţilor

Cand un coleg de-al nostru de partid a spus, imediat dupa nominalizarea noilor ministri, ca Ardealul va fi de mandra minune cu asemenea specialisti promovati, pronosticam cu strangere de inima ca al nostru ministru, din Bistrita, Ioan Nelu Botis, va confirma aceasta zicala. Totusi, nu ne gandeam ca doar la trei zile dupa numirea sa ca ministru al muncii, acesta isi va incepe atat de stangaci si de neonorant mandatul.

Campion absolut al promisiunilor fara acoperire in campania electorala, inlacrimat pana la induiosare de soarta pensionarilor si bugetarilor pe toate ecranele televizoarelor, Ioan Nelu Botis a crezut de cuviinta sa incerce, cu nesimtire, sa treaca neobservat un proiect de lege care prevedea scaderea punctului de pensie pentru anul viitor. Probabil, deputatul nostru credea ca la Bucuresti se poate purta ca pe meleagurile natale, adica sa umble cu fofarlica si ocaua mica, sa pozeze intr-un vrednic aparator al celor care astazi o duc extrem de greu din cauza partidului din care face parte, iar in realitate, cu cinism, sa incerce sa-i doboare si mai tare pe cei atat de afectati de incompetenta Guvernului Boc-Rambo V.

Laureat cu noua coronita de ministru, Ioan Nelu Botis a ignorat cu buna stiinta Regulamentul Camerei Deputatilor convocand pe sustache o sedinta a comisiei din care facea parte, crezand ca poate sa treaca o asemenea lege doar pentru ca este pupila lui Ioan Oltean.

De fapt, mandatul noului ministru a inceput magistral, cu promisiunea majorarii nesimtite a contributiilor persoanelor cu drepturi de autor, cu tentativa de a scadea pensiile si, era sa uitam, cu respectul fata de lege atunci cand limuzina de criza a ministerului sau a incalcat gratios, cu camerele de luat vederi de fata, vreo 3 reguli de circulatie.

Ii transmitem domnului ministru sa incerce macar sa se ridice la inaltimea asteptarilor mentorilor sai politici, adica sa nu repete greselile predecesorului sau si ii mai spunem ca schimbarea de look, in speta renuntarea la barba nu inseamna ca si-a schimbat si naravul dovedit acasa.

Biroul de presa PSD BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5