Radu Moldovan: „Am pierdut din punct de vedere electoral pentru că am acceptat să fim şantajaţi”

Raţiunile pentru care PSD a participat la momentul din Parlament, de marţi, când Guvernul şi-a asumat răspunderea pe trei pachete de legi, sunt, potrivit lui Radu Moldovan, legate de împrumutul de la FMI. În primul rând, spune liderul judeţean PSD, se doreşte evitarea unei instabilităţi politice care să compromită şansele României de a încasa ce-a de-a doua tranşă din împrumutul de la FMI.

Radu Moldovan a precizat că PSD a pierdut din punct de vedere electoral, dar social-democraţii şi-au asumat această „pierdere de imagine”.

„PSD trebuia să plece a doua zi de la guvernare. Noi am pierdut clar din punct de vedere electoral pentru că am acceptat să fim şantajaţi. Ne-am asumat această pierdere care este o pierdere de imagine”, a spus vicepreşedintele PSD.

Moldovan a avertizat însă că, după ce Traian Băsescu îşi va anunţa în mod oficial candidatura, îi va fi foarte greu să-şi justifice bilanţul activităţii şi astfel, Mircea Geoană, respectiv PSD, va recupera la capitolul imagine.

„Mircea Geoană întruneşte cele mai multe condiţii din fişa postului unui preşedinte. Avem nevoie de oameni care ştiu ce înseamnă diplomaţie, oameni care ştiu care sunt regulile diplomaţiei”, a mai spus liderul judeţean PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5