Radu Moldovan (PSD): ,,Alegerile anticipate nu sunt o soluţie în acest moment”

Alegerile anticipate vehiculate de liberali sunt total inoportune în situaţia în care se află în prezent România, cu toate că PSD ar fi avantajat în cazul unor alegeri anticipate, afirmă purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, deputatul Radu Moldovan.

,,Nu ne împotrivim alegerilor anticipate, dar cred că sunt total inoportune în momentul de faţă. S-a tot spus că nu au fost luate măsurile economice necesare din cauză că am avut campanii electorale şi alegeri. Eu nu cred că sunt o soluţie în acest moment. Nu am nimic împotriva unei astfel de decizii, dar cred că e o soluţie total inoportună, să cheltuim alţi bani cu alte alegeri. Eu cred că PSD ar fi avantajat, în cazul unor alegeri anticipate, dar nu ne interesează un avantaj pentru PSD. Pe noi ne interesează ca cei 9 milioane de oameni condamnaţi la moarte de Traian Băsescu să fie salvaţi”, a declarat deputatul PSD Radu Moldovan.

Ideea anticipatelor a fost punctată de preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a cerut demisia actualei echipe a Executivului sau cea a preşedintelui Traian Băsescu, în cazul în care nu se va găsi soluţia unui alt Guvern.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5