Radu Moldovan: „ Văd că broscoiul Oltean sau oracolul din Unguraş cunoaşte tot ceea ce se întâmplă în judeţ”

Dacă liderul judeţean PDL Ioan Oltean a renunţat la discursul agresiv, respectând „ordinul” preşedintelui Băsescu ca membrii coaliţiei să nu-şi mai adreseze injurii, nu acelaşi lucru îl face şi partenerul de guvernare, liderul judeţean PSD Radu Moldovan. Reacţiile lui Moldovan vin ca urmare la cele spuse de Oltean vizavi de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Oltean afirmase că acesta va fi Sorin Oprescu, şi nu Mircea Geoană.

„Văd că broscoiul Oltean sau oracolul din Unguraş (n.r- Valea Unguraşului, locul de naştere al lui Ioan Oltean) cunoaşte tot ceea ce se întâmplă în judeţ. În ceea ce priveşte glumele lui Oltean, nici nu le mai gust în ultimul timp, iar disperarea îl aruncă în tot soiul de declaraţii. Oltean nu ajunge nici la degetul mic al lui Mircea Geoană (…) Mi-a fost ruşine că sunt deputat de Bistriţa-Năsăud, în momentul când Oltean l-a comparat pe Boc cu Ştefan cel Mare (n.r.- declaraţii făcute de Oltean la Şcoala de Vară a TDL). Oltean e la pescuit de broaşte în ultimul timp( ...) În PSD nici nu se discută de întoarcerea sau sprijinirea lui Sorin Oprescu, iar Mircea Geoană nu va avea nici cea mai mică problemă de susţinere”, a spus deputatul PSD Radu Moldovan.

Liderul judeţean PSD a precizat că Sorin Oprescu nu va depăşi pragul electoral de 15% pentru a accede în turul doi.

„Oprescu are calităţile lui, nu le contest, dar nu are susţinerea PSD. Potrivit ultimului studiu făcut, Oprescu ar lua cele mai multe voturi de la Geoană, dar până să ajungă lelea Floare din Cheţiu să îl cunoască pe Oprescu, mai este. Nu neg, pot să existe în PSD câteva persoane care nu îl plac pe Geoană, dar trebuie să vedem de unde a plecat Geoană şi unde este acum. Rezultatul va fi unul foarte strâns (…) În ceea ce priveşte speculaţiile lui Oltean, dacă Oprescu va fi candidatul PSD la preşedinţie, atunci eu, Radu Moldovan, mă voi plimba cu o tablă atârnată la gât de-a lungul centrului, pe care scrieţi ce vreţi voi, iar dacă nu, Ioan Oltean să se plimbe de-a lungul centrul cu o tablă la gât …” a comentat ironic Radu Moldovan.

Radu Moldovan a mai spus că organizaţia judeţeană PSD se pregăteşte intens pentru campania alegerilor prezidenţiale, iar în perioada 10-11 octombrie, liderul PSD Mircea Geoană va fi prezent în judeţul nostru.

„În organizaţia judeţeană PSD nu avem oameni potenţi financiar, dar avem o promisiune că toate materialele de campanie le vom primi de la nivel naţional”, a spus liderul PSD B-N.

Până atunci, organizaţia judeţeană PSD se pregăteşte pentru Congresul partidului fixat pentru data de 27 septembrie.

Carmen Bulz

Comentarii

17/09/09 07:31
duduca

Nu ma pronunt privind articolul cu d-ul Moldovan dar l-am auzit pe d-ul Olteanu cind minca broscoiul A mincat multi broscoi in viata lui?pai e posibil domnule Profesor? asta da discurs in fata colegilor ,poate si d-lor tot broscoi maninca daca v-ati permis .Erati atit de inversunat incit am crezut ca va inecati in timpul pledeoariei

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5