Radu Moldovan: Vom lupta la alegerile locale şi vom vedea ce vor decide cetăţenii! Sunt pregătit pentru absolut orice

Preşedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și al filialei județene a PSD, Emil Radu Moldovan, a declarat că PSD nu va contracara vizita președintelui Iohannis cu cea a Vioricăi Dăncilă.

„PSD nu îşi face agendă după agenda altcuiva, PSD continuă să facă acea campanie electorală pe care a făcut-o şi până acum, cu cele trei echipe pe care le avem. Vom continua să stăm de vorbă cu oamenii, să-i rugăm să stea alături de noi şi de candidatul nostru. Nu am invitat pe nimeni la Bistriţa. (…) Nu vreau să răspund la provocări care cât de tare ne bate. Eu voi continua să lucrez, să-mi fac treaba, inclusiv din punct de vedere al campaniei electorale. Deciziile oamenilor sunt sfinte, luăm act de ele şi învăţăm”, a declarat preşedintele Moldovan.

Acesta a emnţionat că în tultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional nu au fost trasate obiective, şi nu s-au cerut demisii şi sancţiuni. „Aştept să văd rezultatele alegerilor, va trebui să facem o analiză foarte serioasă cu toţi colegii noştri, preşedinţii de organizaţii şi să vedem ce avem de făcut în continuare. În politică, lucrurile sunt ciclice. Dacă am face o analiză, de exemplu, în 2004, când PSD avea un număr foarte mic de primari, a câştigat alegerile parlamentare aproape în toate comunele, când candida domnul Pupeză şi cu mine aghiotant. Se întâmplă astfel de lucruri, şi în 2012, şi în 2014. Rezultatul este unul ruşinos, cel din turul I cu 20%, dar e o realitate. Asta şi-au dorit oamenii şi eu nu pot decât să iau act de ceea ce îşi doresc oamenii”, a menţionat preşedintele Emil Radu Moldovan.  

          Întrebat dacă scorurile electorale obţinute de PNL şi PSD la prezidenţiale vor fi relevante la alegerile locale din 2020, liderul social-democrat a spus că nu îşi doreşte asta, dar voinţa electoratului este suverană.

„Eu îmi doresc să nu fie aşa. Vom vedea. Sunt convins că lucrurile la alegerile locale sau analizele oamenilor, judecata lor se vor face pe alte premise, pe cu totul alte lucruri decât la alegerile prezidenţiale sau parlamentare, dar toţi cei care facem politică şi suntem în funcţie de demnitate publică trebuie să fim pregătiţi pentru orice tip de rezultat. E foarte frumos când câştigi, e mai puţin plăcut când pierzi. De-a lungul vieţii am câştigat şi am pierdut. Ceea ce-mi doresc de la viaţa asta e să fiu sănătos. Nu moare nimeni din asta, nu s-a născut nimeni pe scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Sunt pregătit pentru absolut orice, în schimb nu voi precupeţi niciun efort să-mi continui munca şi activitatea mea. (…)Vom lupta la alegerile locale şi vom vedea ce vor decide cetăţenii, că aşa este în democraţiei, ei decid, noi luăm act. Dacă vor decide că merit să mai rămân aici, voi rămâne şi voi continua să muncesc pentru ei, dacă vor decide că nu, voi căuta altă soluţie”, a declarat Radu Moldovan.

          ***

În perioada următoare, Consiliul Judeţean pregăteşte recepţia lucrărilor pe tronsonul 3 al DJ 172D, Josenii Bârgăului - Strâmba – Ilva Mică, apoi pe DJ 172E, Matei – Strugureni, plus alte evenimente prin care vor fi premiaţi sportivii, olimpicii şi elevi performanţi ai judeţului

Comentarii

18/11/19 18:35
Eugen

Păi variante sunt. Dacă la alegerile locale nu va câștiga președinția Consiliului Județean va candida pe un loc eligibil în Parlament. Vorba aceea, un șut în fund = un pas înainte.

19/11/19 14:36
Vizitator

Răducule, nu mai vota cu inima, asa cum ai făcut pe 10 noiembrie. Pe 24 noiembrie la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, votează cu creierul fiindcă acesta face deosebirea dintre om si animal. Reamintim că la primul tur Radu Moldovan a afirmat următoarele: „spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima”. De aici se poate deduce că nici el nu are creier din moment ce a votat cu inima. Poate că la al doilea tur o să-i vină mintea la cap si o să voteze pentru o Românie normală.
Vezi si : https://www.comisarul.ro/articol/mesajul-unui-invatator-bistritean-care-...

19/11/19 18:16
cititor

Daca PSD-istii nu se duc la vot absoluit deloc ... Johannis risca sa nu intruneasca procentul de 50% + 1 ... si sa nu fie validate alegerile .

26/11/19 09:51
cititor

Domnu' Raducu, renuntzati la " pupezele din tei " ... , destructurati si reformatati PSD-ul facandu-va partide de stanga ZONALE ( Transilvania, Banat, Dobrogea, Oltenia, Moldova... etc ) si fiecare cu " seful si stafful sau " independent de " centru " ... si atunci probabil oamenii se vor mai uita inspre Dvs , altfel veti deveni istorie precum si PNTCD-ul !
Io zic sa le imprumutati " barcutele " ... celor cu " baioneta in mana intinsa oblic in sus " ... si care canta la zongora vai mandrutza ce te-as bate ... ca sa poata pluti ... ca sa nu se inece pe valul pe care se afla in acest moment " be.li.ndu-si fasolea " in mod sfidator !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5