Radu Moldovan: E un rezultat nedorit, dar estimat. După astfel de rezultate la prezidenţiale, au venit altele bune

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud şi al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, recunoaşte că rezultatul obţinut de PSD este unul nedorit, însă era oarecum aşteptat, în urma discuţiilor avute cu alegătorii.

„E un rezultat nedorit, dar undeva estimat, în urma campaniei şi +n urma discuţiei cu oamenii. Pentru mine nu este o foarte mare surpriză, în schimb este un rezultat nedorit. Mi-e foarte greu să fac acum, la cald, analize, sigur vor fi făcute de către specialişti. În momentul de faţă am avut o coaliţie a tuturor partidelor, ca de obicei, împotriva PSD, dar se pare că rezultatele foarte strânse din 2009, 50, ..% la 49,...%, care s-au făcut 55%-45%, acum s-au dus la 65% la 35%”, a declarat preşedintele Moldovan.

Liderul social-democraţilor bistriţeni a menţionat că este un semnal foarte clar pentru cei care vor să înţeleagă ce au transmis oamenii. „Va trebui să facem o analiză foarte serioasă şi să continuăm munca. La nivelul Organizaţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, vom continua munca de mâine dimineaţă. Mâine semnăm un contract pentru modernizarea unui drum, între Monor şi Vătava, marţi vă aştept să recepţionăm drumul spre Strâmba. Vom contina să muncim şi în paralel să ne organizăm pentru alegerile locale. S-a încheiat o etapă, luăm act de decizia cetăţenilor şi ne vedem de munca pentru care am fost aleşi”, a menţionat preşedintele Radu Moldovan.

Preşedintele PSD BN nu a dorit să facă declaraţii pe tema unei eventuale plecări din fruntea partidului a Vioricăi Dăncilă. „Opiniile mele le găsiţi cu un search pe Google vizavi de tot ceea ce s-a întâmplat în perioada premergătoare şi, după consultarea colegilor mei din organizaţie, în momentul în care va fi convocat Comitetul Executiv Naţional, vom avea o poziţie. Nu am în momentul de faţă o consultare a colegilor mei ca să fac afirmaţii foarte dure”, a spus Radu Moldovan.

În ceea ce priveşte alegerile locale, preşedintele Moldovan a precizat că nu se poate pronunţa. „Vom vedea ce  se va întâmpla în vară. Creţu a fost extrem de implicat, am văzut declaraţii pe care nu le-am văzut de mult şi poziţii de-ale lui. La nivel de judeţ, m-aş declara foarte fericit dacă ar fi tot aşa (n.n. – ca exit poll-ul  de la nivel naţional). Rămâne să vedem, nu ne grăbim, dar dacă ar fi aşa, mă declar mulţumit. După cum arată istoricul alegerilor prezidenţiale în judeţul Bistriţa-Năsăud, tare mi-e frică că nu va fi aşa. În schimb, după astfel de rezultate la prezidenţiale, au urmat rezultate bune la alte tipuri de alegeri. Asta vor decide cetăţenii, noi ne pregătim pentru ce urmează”, a concluzionat preşedintele Radu Moldovan.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5