La Năsăud, în plan,

Reabilitarea trotuarelor

Administraţia locală năsăudeană are, printre obiectivele de investiţii publice, pe anul care abia a demarat, şi reabilitarea trotuarelor – lucrare aşteptată de năsăudeni de ani buni de zile. Acest demers este, deocamdată, în stadiul de avizare a documentaţiilor tehnice: studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi proiectul tehnic, detaliile de execuţie şi caietul de sarcini pentru lucrarea „Reabilitare trotuare în oraşul Năsăud”.

Valoarea totală a investiţiei, inclusiv TVA, se ridică la suma de 5.964.808 lei, având o durată de execuţie de 12 luni de zile. Este vorba de repararea, pavarea sau asfaltarea trotuarelor de pe străzile: George Coşbuc, Piaţa Unirii, Iuliu Prodan, Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu, Zăvoi, Horea, Bulevardul Grănicerilor.

Edilii oraşului Năsăud se preocupă să găsească fondurile necesare realizării acestui proiect în cadrul unor programe guvernamentale de reabilitare a infrastructurii stradale, investiţie care prevede: 19.560 mp trotuare asfaltate; 7.770 mp pavaje şi 8.280 mp spaţii verzi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5