Reorganizată, filiala PC Teaca se apucă de treabă pentru prezidenţiale

Filialele locale ale Partidului Conservator sunt în plină reorganizare. Conducerea partidului de la nivel judeţean doreşte ca prin această reorganizare să împrospăteze conducerile organizaţiilor locale şi să facă un recensământ al membrilor partidului din judeţ.

„Continuăm seria alegerilor în comunele din judeţ şi încercăm să închegăm echipa de campanie pentru a putea sprijini PSD în organizarea demersurilor pentru prezidenţiale (….) Guvernul a trecut la bătălia pentru alegerile prezidenţiale, ignorând nevoile românilor. Poziţia PC este una diferită faţă de ceea ce se întâmplă pe scena politică”, a declarat preşedintele interimar PC B-N, Ioan Georgiu.

Reorganizarea Partidului Conservator, la nivel judeţean, a ajuns şi la filiala din Teaca, unde Biroul Executiv Judeţean s-a deplasat pentru o evaluare a activităţii organizaţiei. Potrivit liderului judeţean PC, Ioan Georgiu, filiala din Teaca este una dintre cele mai puternice filiale, „ cu cei mai activi consilieri locali”, enumerându-i aici, pe Ioan Păcurari, consilier local şi preşedintele organizaţiei PC Teaca şi Alexandru Dorgo, consilier local şi prim-vicepreşedintele organizaţiei.

„Organizaţia PC din Teaca are în jur de 30 de membri, dar în acest moment, simpatizanţii sunt tot mai mulţi. Ne dorim ca în campania pentru prezidenţiale să facem o treabă bună, şi vom face acest lucru, aşa cum facem şi în Consiliul Local Teaca, unde majoritatea este PSD+PC”, a declarat preşedintele PC Teaca, Ioan Păcurari.

Preşedintele interimar al PC B-N, Ioan Georgiu, a mai spus că procesul de reorganizare a filialelor locale continuă şi a adăugat că PC va da mai mult credit tinerilor, motivând că aceştia reprezintă suflul de energie şi viitorul politicii româneşti. La Teaca, au fost prezenţi şi tinerii conservatori, alături de preşedintele interimar al organizaţiei de tineret a PC, Ana Chifor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5