Rezultate de excepţie a tinerilor handbalişti de la LPS Bistriţa

-scurt interviu cu prof. HORAŢIU PAŞCA, director adjunct

Miercuri, 27 octombrie, într-o vizită la LPS Bistriţa am avut posibilitatea de a dialoga cu directorul adjunct, prof. HORAŢIU PAŞCA, antrenor la echipa de junioare II şi III.

-D-le profesor, vă rog să amintiţi cititorilor noştri câteva dintre rezultatele sportivilor d-voastră.

HORAŢIU PAŞCA: - În primul rând, ţin să menţionez rezultatele de excepţie a junioarelor III, care s-au comportat exemplar la turneul de sală, ocupând prima poziţie cu maximum de puncte din cinci partide. Un alt turneu important de junioare II se desfăşoară la Baia Mare în zilele de 12-13 nov., de unde sperăm că ne vom întoarce cu rezultate deosebite, deşi se ştie că la Baia Mare se poate întâmpla orice. Cât la nivel de junioare I, salutăm iniţiativa conducerii a catedrei de fete, care după mulţi ani s-a înţeles că nu se poate lucra decât în echipă, iar sportivele de la junioare II, antrenate de prof. Suciu şi, bineînţeles, cu mine, evoluează cu succes şi la junioare I, echipă pregătită de Iulian Crăciun, ocupând momentan locul II în serie, cu şanse reale de a participa la turneul final.

-Ce ne spuneţi despre băieţi...

H.P.: - La masculin, după plecarea prof. Vasile Avram, echipa de jun.III nu a mai putut fi înscrisă în campionat datorită plecării unor sportivi de la echipă. Echipa de jun.II, antrenată de prof. Silviu Vlad, se va deplasa la Cluj-Napoca la turneul de sală din data de 29 noiembrie, de unde aşteptăm clasarea la final pe primele două poziţii, care să permită accesul în primele 16 echipe ale ţării.

Rezultate mai puţin bune le avem cu jun. I, care după un debut mai slab în campionat, clasarea pe locul V, avem încredere în componenţii echipei că îşi vor reveni şi vor juca la adevărata lor valoare, având în vedere că au un titlu de campioni naţionali în spate şi trebuie apărat. Această echipă este antrenată de către soţii Ileana şi Sorin Berbecar. La acest nivel, ţin să menţionez că avem cel puţin 6 sportivi componenţi de bază ai loturilor naţionale, amintindu-i pe cadet feminin Alexandra Lup, Cristina Boian, la junioare Adana Pop, jun. masculin Vasile Diţ, Paul Popan şi Ciprian Vancea.

- Domnule profesor vă mulţumesc pentru informaţiile primite dorindu-vă, totodată mult, mult succes.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5