Robert Sighiartău (PNL): NU cedez presiunilor! După 9 iunie, vom face curățenie generală și la Consiliul Județean, și la Aquabis

Robert Sighiartău, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă că nu se va opri cu dezvăluirile despre compania Aquabis, chiar dacă informațiile puse pe afișajul electoral au fost luate și, în urma unei sesizări, ar trebui să șteargă un clip video de pe pagina sa de Facebook.

“Nu cedez presiunilor și amenințărilor în legătură cu stoparea dezvăluirilor din ultimul timp legate de una din tentaculele caracatiței, adică Aquabis. Campania curat[, în opinia PSD, s-a sfârșit. Au început cu jocuri murdare, cu atacuri mârșave la adresa familiei mele și a celor care au intrat în politică alături de mine tocmai pentru a spune adevărul. Știți bine că am luat hotărârea să afișez toate aceste informații legate de Aquabis, pe afișajul electoral din centrul localității Bistrița. Complicii mafiei din Aquabis sunt cei din conducerea PSD-ului, normal, care speriați de dezvăluirile mele, mi-au rupt toate informațiile de pe afișajul public și au mai făcut un lucru în premieră, pe care vreau să le audă toți bistrițenii.

Biroul Județean a emis o hotărâre prin care, în premieră, încearcă să-mi bage pumnul în gură, obligându-mă să șterg clipul respectiv de pe Facebook pe care le-am postat săptămâna trecută. Aici aveți hotărârea Biroului Electoral Județean. Mă obligă să șterg acel clip în care am postat toate informațiile legate de Aquabis. Aici aveți hotărârea, este publică, poate fi citită.

E foarte important ca bistrițenii să știe lucrul ăsta, că PSD-ul a făcut-o în frunte cu Radu Moldovan și că încearcă să oprească aceste dezvăluiri legate de Aquabis”, a declarant Robert Sighiartău.

Candidatul PNL a prezentat “câteva din informațiile care, susține acesta, primite de la cetățenii din județul Bistrița-Năsăud, legate de Aquabis”. “Am umblat prin județ și am discutat cu ei, mi-au scris și pe Facebook. Și e foarte clar că tot ceea ce am spus la începutul acestei campanii se adeverește: corupție, incompetență, angajări pe pile, relații de partid, dar și pe bani. Deci s-au făcut angajări pe șpăgi în Aquabis, dar și alte cabane care sunt pe altă nume din Aquabis și foarte, foarte multe lucruri, pe lângă contractele cu dedicație pe care unele dintre ele le-am dezvăluit”, a spus Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău s-a referit și la creditul de 10 milioane de euro contractat de Aquabis pe care îl plătesc bistrițenii, dar  a prezentat și o serie de comentarii pe care le-a primit pe pagina sa de facebook, de la asociații de proprietari din Bistrița, dar și de la cetățeni din Cetate, Chiuza etc.

 “Dragii mei bistrițeni, e clar că lucrurile au scăpat de sub control, incompetență, corupție, angajări pe bază de carnet de partid, angajări pe bani, așa cum am aflat acum de la un fost angajat al Aquabisului, deci lucrurile sunt scăpate de sub control și această companie publică, care este coordonată de Consiliul Județean, de Radu Moldovan și de fratele său, pur și simplu, își bate joc de bistrițeni. Eu vă promit lucruri așa cum  am promis încă de la începutul campaniei, că după 9 iunie vom face curățenie generală și în Consiliul Județean, dar mai ales în Aquabis, o companie care își bată joc de bistrițeni în fiecare zi”, adăugând că va rezolva problemele acestei companii.

(PNL BN CMF: 21240015)

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5