La Runcu Salvei – recepţie lucrări

S-a finalizat reabilitarea drumului 41

La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, 10 iulie, la Runcu Salvei a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare capitală a drumului comunal 41 de pe Valea Ideciului, care face legătura între Drumul Naţional 17 D şi centrul comunei Runcu Salvei.

Aşa cum aflăm de la primarul comunei, Anchidim Pavelea, investiţia de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi, a fost finanţară din fonduri guvernamentale accesate conform HG 577/1997, care prevede Programul naţional de reabilitare şi modernizare a drumurilor de interes local. Aceste lucrări de reabilitare capitală a drumului comunal 41 vizau: pietruirea, apărări de mal şi construirea de podeţe, construirea de diguri protectoare împotriva alunecărilor de teren sau a erodării produsă de ape, precum şi executarea unor şanţuri pluviale.

La evenimentul de interes local, şi nu numai, au participat autorităţile locale, în frunte cu primarul Anchidim Pavelea, viceprimarul, cetăţeni ai comunei, precum şi Liviu Rusu – preşedintele Consiliului Judeţean, vicepreşedintele CJ, primari din zonă, alte oficialităţi locale şi judeţene. De asemenea, prezenţi au fost şi reprezentanţii firmei executante a lucrărilor pe o lungime de circa 6,8 kilometri de drum comunal – SC Dimex 2000 SRL din Rebra, în frunte cu patronul Ioan Scurtu.

Primarul Anchidim Pavelea speră să primească alte fonduri în cel mai scurt timp, pentru a putea să asfalteze drumul spre a nu se degrada, ceea ce ar fi absolut necesar, altfel lucrările capitale pentru care s-au plătit circa 20 de miliarde de lei se vor degrada.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5