Să fim alături de Alin Uşeriu la Swimathon Cluj 2012!

Foto: Andrei Dăscălescu

În 7 iulie, Alin Uhlmann Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, va înota la Swimathon Cluj 2012 pentru Tăşuleasa Social!

,,Fiecare participant la Swimathon va avea o cauză, iar pentru cauza noastră vom avea mai multi înotători, printre care Echipa Ştafeta Tăshu! Ne dorim să le acordăm o şansă cât mai multor copii să viziteze Pădurea Pedagogică de la Tăşuleasa şi să înveţe despre natură şi voluntariat! Ne puteţi susţine, îl puteţi susţine pe Alin Uhlmann Uşeriu, accesând link-ul, www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde este explicată mai pe larg procedura de donaţie! Nu este o sumă obligatorie şi nu e o procedură complicată! Fiecare bănuţ contează pentru fiecare copil!”, se precizează în comunicatul emis de Asociaţia Tăşuleasa Social.

Conform organizatorilor, odată înscrise proiectele pe platforma-suport a campaniei, www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, este rândul înotătorilor să se înscrie online, pentru a le reprezenta în eveniment. Ulterior, ei vor derula sub-campanii de strângere de fonduri în propriile reţele sociale şi vor primi sume pentru fiecare lungime bazin înotată (de exemplu: 1 leu x 40 de lungimi, 2 lei x 40 de lungimi etc.) sau sume fixe, pentru întreaga lor evoluţie.

Data-limită pentru înscrierea înotătorilor este vineri, 22 iunie. Ca o noutate în regulament, fiecare proiect înscris la Swimathon va avea la dispoziţie trei culoare de înot – două destinate înotătorilor individuali, iar unul rezervat echipelor de înotători. În ultima etapă, susţinătorii îşi vor alege înotătorul preferat pe site-ul Swimathon, completând un angajament de plată, care va fi ulterior achitat. Sumele vor fi strânse de FCC – inclusiv după încheierea evenimentului – şi direcţionate către proiectele participante sub formă de finanţări nerambursabile.

În cele trei ediţii ale Swimathon-ului, FCC a strâns în total 200.000 de lei, de la 1.000 de susţinători, pentru 23 de proiecte destinate comunităţii, din domenii diverse: educaţie şi burse, sănătate şi terapii speciale, vârstnici, reabilitare de locuinţe, sport, protecţia animalelor etc. Anul acesta, obiectivul financiar al Swimathon-ului este de 150.000 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5