Alin Uşeriu s-a întâlnit cu Prinţul Charles. Pădurile din România în atenţia Alteţei Sale Regale

La începutul săptămânii trecute, Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles de Wales, s-a întâlnit, într-un cadru privat, la Micloşoara (Miklosvar), judeţul Covasna, cu o delegaţie a societăţii civile. Tema întâlnirii: situaţia pădurilor din România. La eveniment a fost prezent şi Alin Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, alături de Paul Brummel, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, consilieri ai Prinţului Charles, reprezentanţi ONG, reprezentanţi ai Guvernului României şi Romsilva.

"În cei 15 ani de activitate şi 11 ani de când ne luptăm să aducem în atenţia opiniei publice problematica pădurilor, a fost prima dată când s-a cerut părerea Asociaţiei Tăşuleasa Social. La aceasta întâlnire s-a prezentat Alteţei Sale Regale o sinteză cu privire la pădurile României.

Preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, Alin Uhlmann Uşeriu a propus identificarea unui mediator care să aducă la aceeaşi masă toţi factorii interesaţi de starea pădurilor din România şi o analiză credibilă şi transparentă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 25 de ani la care să aibă acces oricine pentru a se evita exagerările de orice fel şi a găsi un punct de plecare, un moment 0 de la care să înceapă o reformă în gestionarea pe termen lung a patrimoniului pădurilor din ţara noastră”, scriu cei de la Tăşuleasa Social pe pagina lor de Facebook.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5