Sâmbătă se reia campionatul național de handbal fete: CSM Bistrița joacă la Slatina

După pauza competițională datorată meciului cu Austria a naționalei feminine, Liga Florilor se reia sâmbătă, 7 octombrie. E vorba de etapa a 4-a, rundă în care se vor mai juca șase partide, pentru ca întâlnirea dintre CSM București și Rapid București s-a disputat pe 20 septembrie. CSM Bistrița va juca sâmbătă în deplasare la ultima clasată – CSM Slatina.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori între 2014-2016. De fiecare dată, învingătoare a fost echipa noastră. În primele trei etape, CSM Bistrița a pierdut cu SCM Craiova și HCM Râmnicu Vâlcea și a câștigat cu HC Dunărea Brăila, în timp ce CSM Slatina a fost învinsă de Rapid București, Corona Brasov și SCM Craiova. Înaintea acestui meci, CSM Bistrița e pe locul 11 în clasamentul Ligii Florilor cu 3 puncte iar CSM Slatina pe 14 (ultimul) - fără nici un punct.
 

Partida va fi arbitrată de Mihai Pârvu din București și Mihai Potîrniche din Buzău. FRH îl trimite observator pe Vlad Ionescu din București.
Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 11.00 în sala Liceului cu program sportiv din Slatina.  Suporterii care nu vor face deplasarea la Slatina, vor putea urmări partida în direct pe TVR2.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5