Săptămâna trecută a prezentat Festivalul „Valeria Peter Predescu”. Azi, Nataşa Raab a vorbit despre lucruri tulburătoare

Ediţia din acest an a Festivalului-concurs naţional de interpretare a cântecului popular românesc „Valeria Peter Predescu” a avut un prezentator profesionist.
Cele două zile de festival, prezentate cu talent şi cu drag de cântecul străbun de actriţa Nataşa Raab de la Teatrul din Craiova, au adus în recital artişti îndrăgiţi de publicul bistriţean, care a umplut până la refuz Teatru de Vară. Puţini dintre noi ştiu, însă povestea de viaţă a actriţei ce a lăcrimat pentru fiecare cântec prezentat pe scena bistriţeană.
La Teo Show, moderatoarea Teo Trandafir a discutat cu actriţa Natasa Raab („Inimă de ţigan", „Regina) despre noile metode de vindecare a cancerului. Cu cât cancerul este mai avansat cu atât se vindecă mai greu. Actriţa Nataşa Raab a trecut printr-o asfel de problemă în urmă cu 14 ani.
„În medicină contează „materialul clientului". Eu am făcut cancerul ovarian acum 14 ani . Vreau să le spun doamnelor că trebuie să meargă la doctor din 6 in 6 luni. Ca un elev cuminte, nu ca am soţ medic, merg din 6 luni în şase luni. Din cauza stresului am mers sa mi fac o colonoscopie pentru că niciodată nu ştii ce se poate intampla. Eu am făcut un tratament, aşa că aviz tinerelor nu luati pastile pentru hormoni. Mi s-a spus să iau un medicament cu hormoni deşi soţul meu mi a spus să nu iau. Si asa m am trezit cu problema mea de sănătate de acum 14 ani. La 6 luni am facut citostatice postoperatorii si am curatat locul după operatie. Beam foarte multe lichide si nu mi a cazut parul. Multumesc lui Dumnezeu ca a fost depistat din timp. Sunt sigura ca orice forma de cancer dar sunt sigura ca daca sunt depiistate din timp si urmezi un regim alimentar, scapi de probleme si exista sanse", a spus Natasa Raab.
Un actor deosebit care nu lasa sa se vada pe scena viata omului, Nataşa Raab !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5