Sărbătoare de suflet a fiilor satului, la Cuşma! Preşedintele Radu Moldovan: Acasă rămâne locul unde ne întoarcem întotdeauna cu drag!

Acasă rămâne locul unde ne întoarcem întotdeauna cu drag. Sărbătoarea de suflet, ,,Fiii satului" de la Cușma, comuna Livezile, a ajuns la cea de-a treia ediție!
O sărbătoare a tradițiilor, care ne-a pus amprenta pe suflet ca o nostalgie a vremurilor de demult!
Am fost onorat să particip la acest eveniment care ne amintește de valorile noastre naționale și de identitatea neamului nostru.
Felicitări Ansamblului Nunta Zamfirei Junior a comunei Livezile, pentru spectacol și doamnei Mărioara Budușan, cântăreață de muzică populară, dirijor al corului din Cușma și inițiator al acestei serbări, pentru implicarea în păstrarea tradițiilor și obiceiurilor satului românesc.
De asemena vreau să-l felicit pe domnul primar, Traian Simionca și pe domnul viceprimar, Florin Griga, pentru organizarea acestui eveniment, menit să aducă mai aproape oameni ai comunității, pentru a putea împărtăși împreună din bucuriile vieții!, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5