Scandalul telefoanelor ascultate enervează politicienii bistriţeni. Vreau un punct de vedere din partea SRI pentru cele 5 mii de telefoane ascultate, cere liberalul Ioan Turc!

Ioan Turc cere SRI un punct de vedere asupra  faptului că a ascultat în 2017 un număr de 5 mii de bistriţeni. Scandalul ascultării telefoanelor din judeţul Bistriţa-Năsăud cuprinde şi lumea politică, preşedintele PNL, Ioan Turc arătându-se astăzi şocat de numărul uriaş de mandate de ascultare semnate de judecători bistriţeni, numai puţin de cinci mii de cetăţeni.

„Îl întreb deschis pe preşedintele Radu Moldovan: De unde aveţi această informaţie? Sunteţi membru al vreunei structuri de informaţii şi daţi din casă? Aveţi surse de informare în interior? Aţi făcut doar o declaraţie iresponsabilă cu care aţi intoxicat opinia publică”, a spus Ioan Turc.

În acelaşi context, Turc a precizat că solicită public Serviciului Român de Informaţii un punct de vedere asupra  cifrei pe care Radu Moldovan a făcut-o public. Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a declarat faptul că pe parcursul anului 2017, SRI a ascultat cinci mii de cetăţeni în baza a tot atâtea mandate semnate de judecători bistriţeni.

Comentarii

16/01/18 15:19
Ideie ...

Dooomnul Turc, de ce nu-mi "asculta " telefoanele mele... si de ce va sperieti atat de tare ... banuind ca toata lumea, este ascultata de toata lumea ? Ce aveti de "ascuns " si de ce va deranjeaza atat de tare , daca sunteti corect, nu faceti "prostii" si nu incalcati legile in nici un fel ?
Foarte bine, sa fie ascultati toti, in toate felurile, ca sa stie ca tzara asta nu-i "sat fara caini " si nu fiecare o poate fura si pradui dupa bunul sau plac...
Bine fac cei insarcinat cu aceasta activitate ! Cum vreti sa prinda hotii, talharii, criminalii si dusmanii acestei tari , daca nu ar fi voie ( dupa Dvs ) absolut nimic . Poate adoptati totusi metoda "datului in bobi, la babele satului"... in munca organelor de ordine publica si siguranta nationala... mai sti... ? Poate da rezultat ...
Fiti domnule oameni seriosi si lasati autoritatile de forta publica ale statului sa-si faca treaba si nu le mai tot puneti "pumnul in gura " . Oamenii cinstiti, n-au nici o treaba cu asta si prea putin le pasa ... Stiti ca tot aia cu "musca pe caciula " sunt cel mai tare "deranjati" de aceste masuri...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5