În BN, de 5 mii de ori scopul scuză mijloacele și poliția politică?
Asta cu Miliția și pedofilul (pedofilii) că și ăștia or fi mai mulți, pare să fie un fel de altă răfuială între diferite găști, no, grupări de influență și de putere existente în Poliție, în structurile de informații și în SRI, în încercarea unor indivizi foarte bine plasați și interesați să aibă acces la surse bugetare de-a controla lideri politici fie prin oferirea de informații clasificate, fie prin șantaj.
Din capul locului trebuie știut faptul că serviciile de informații nu sunt mănăstiri de maici, că cel care deține informația are puterea, că informația aia care se clasifică trebuie obținută cumva, indiferent de mijloace.
Pe scurt: scopul scuză mijloacele.
Că or fi cinci mii de mandate, că or fi 3 , 2 sau 1000, tot e mult la un județ de nivelul Bistriței-Năsăud, toate calculele care le-am făcut nu dau nici pe departe o chestiune legală și care să respectele drepturi constituționale.
Care drepturi și care Constituție? Aia pe care binomul, binom care a funcționat și poate funcționa și acum la diferite niveluri și în BN, o încălca fără vreun tremur al conștiinței.
O spun cu speranța că nu voi fi înțeles greșit: cunosc binișor cum funcționează anumite lucruri în servicii, cum se pun întrebările, cum se dau răspunsurile sau care sunt nivelurile de confidențialitate, poate și altele, dar, acum , cred că lucrurile devin incontrolabile, pentru că grupări se sfâșie între ele, iar ofițerii de informații onești privesc siderați la aceste jocuri murdare.
Radu Moldovan nu a ieșit gratuit pentru a vorbi public despre acele 5 mii de mandate. Informația e pe surse, dar vine de acolo, din locul unde se clasifică sursele de informații: deschise sau altfel și din alte zone. Deocamdată, atât!
Nimic nu e la voia întâmplării, iar ascultat, filat, filmat nu a fost doar președintele ci și alții, că doar mandatele nu îl vizau doar pe Radu Moldovan, ci și pe unii oameni de afaceri, etc, etc, etc.
Sigur el ar fi fost premiul pentru Binom, doar că regulile jocului mai pot fi și încălcate.
Sub pretextul luptei anticorupție, în repetate rânduri, Binomul a făcut poliție politică, cele cinci mii de mandate de ascultare semnate de judecători bistrițeni, dau măsura unui nou experiment de supraveghere în masă a populației: cine dă în gât pe cine, unde, cum și de ce?
Sper că părțile oneste din SRI sau din alte structuri de informații au înțeles că marile provocări ale lui 2018 sunt cu totul altele, pentru că vom avea de-a face cu un an greu, cu multe răfuieli politice, amenințări irendentiste sau agresiuni economice, la care se adaugă, acum, degringolada din Poliția Română.
Ar mai fi o întrebare, nu ultima: Cât de lungă e calea de la polițist, adjectiv la polițist, pedofil?
Citiţi şi:
- Scandalul telefoanelor ascultate enervează politicienii bistriţeni. Vreau un punct de vedere din partea SRI pentru cele 5 mii de telefoane ascultate, cere liberalul Ioan Turc!
- Prefectul Ovidiu Frenţ: Mulţumesc poliţiştilor bistriţeni pentru profesionalismul, onoarea şi dăruirea de care dau dovadă
- Percheziţii în Bistriţa-Năsăud, şi alte cinci judeţe, pentru contrabandă de ţigări
- Bistriţeni căutaţi de autorităţile franceze pentru fraude cu carduri
- Percheziţii domiciliare la Poienile Zagrei, la tinerii arestați preventiv pentru ultraj
Adaugă comentariu nou