Seară de degustare la restaurantul Cuore&Sapore din Bistrița!

Arta cu cei mai mulți adepți rămâne, totuși, arta culinară! De la acest adevăr a pornit ideea organizării a două seri de degustare la restaurantul Cuore &Sapore de pe str. Nicolae Drăgan, nr. 14 din Bistrița.
Bistrițenii au avut posibilitatea de a gusta mezelurile din regiunea Parma, specialități precum Prosciutto crudi di Parma, Pancetta di Piacenza, Saleme di Felino și lista ar putea continua. De altfel, firma New Transport Rom SRL din Bistrița importă produse alimentare tipice italiene de înaltă calitate produse în Parma, oferind i gamă largă de produse de salam, Parmezan Reggiano D.O.P. și vinuri D.O.C./D.O.P, agentul pentru România fiind Camelia Pascu.
Parma reprezintă capitala culinară a Italiei. În acestă regiune se produc cele mai cunoscute preparate italieneşti: Prosciutto di Parma (Prosciutto Crudo), Parmigiano Reggiano (brânza Parmezan), Aceto Balsamico di Modena (oţetul balsamic), Culatello (pulpă de porc fără os), Mortadella di Bologna (specialitate tradiţională din gama mezelurilor), Coppa (ceafă de porc uscată, Parma sau Modena), produsele Parmalat (produse din lapte), Salame di Felino (salam din Felino), Aceto Balsamico di Modena şi multe alte produse de înaltă calitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5