Secretarul de stat Roşu Mareş: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este cea mai performantă instituţie publică

Secretarul de stat  Sorin Roșu Mareș (ALDE),  de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a susținut un nou set de acte normative esențiale care fac parte din programul de guvernare și care reprezintă investiții importante în sectorul agricol.

„După două sesiuni parlamentare extrem de încărcate, am satisfacţia ca finalul anului 2018 să aduc pe masa preşedintelui României, spre promulgare, o nouă serie de legi care au rolul de a confirma că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este cea mai performantă instituţie publică”, a declarat  Sorin Roșu Mareș.

Pachetul de legi privind dezvoltarea montană, s-a completat cu înfiinţarea centrelor de colectare, spălare şi prelucrare primară a lânii, centrelor de colectare şi prelucrare a laptelui, centrelor de sacrificare a animalelor şi procesare, a stânelor montane, centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale şi aromatice şi programul pentru aprobarea investiţiilor.

 De asemenea, s-au elaborat alte două legi ce vor avea un impact major pentru copiii şi tinerii din România. Aceste acte normative prevăd acordarea de miere de albine, ca supliment nutritiv pentru preşcolari şi elevii din învăţământul primar de stat şi confesional precum și stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură şi industria alimentară.

 

Comentarii

26/11/18 11:44
Comentator

Deci... propuneti-l in " frunte " pe ... Rosu Mares !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5