Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Sunt alături de comunitatea greco-catolică îndurerată de vestea decesului Preasfințitului Florentin Crihălmeanu

Întristat și alături de comunitatea greco-catolică îndurerată de vestea decesului Preasfințitului Florentin Crihălmeanu, episcopul unit de Cluj-Gherla.
După 60 ani de viață și 30 de preoție, păstorul blând și smerit s-a mutat la Domnul.
Lasă României o moștenire de preț: mii de tineri pe care i-a format în respect față de Adevăr, în dragostea față de Dumnezeu și de semeni.

Comentarii

24/01/21 11:12
Bistritean

Ma cat poate fi de perfid... El face parte din Biserica Crestina Penticostala, unde daca ati avea ocazia sa participati la slujbele lor, care nu combat pr fata ritualurile din celelalte biserici... dar subtil, sa vedeti cata ura exista fatzis fatza de ortodocsi si catolici... v-ati cruci .
Dar sa nu aveti impresia ca acelasi lucru se itampla si invers ... PTR CA INTRE BISERICI, LUPTA PTR " CASCAVAL "... este de nedescris si intr-o directie si in alta !
Aduceti-va aminte cate " cutume " si cate razboaie numa... si cu cate cruzime si violentza s-au produs in istorie intre popoare... pe fondul bisericilor .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5