SEMNAL - Secretele lui Juanito

A apărut acest prim volum al trilogiei cu același nume, deocamdată numai în format eBook, la Editura LETRAS - București. În forma tipărită îl vom vedea în librării la sfârșitul acestei luni. Semnalăm cu bucurie această apariție editorială  a scriitorului bistrițean Mircea I. Bătrânu. Precizăm din capul locului că narațiunea nu este recomandată decât la 18+ani! - spre a se evita o interpretare facilă, de suprafață, înspre pornografie. Considerăm că atât prin curajul abordării cât și prin actualitatea temei, puse în discuție - comunitatea LGBT și nu numai - romanul este un semnal al degradării și degringoladei ultimelor decenii, trăită în special de societatea românească. Sexul ca stare definitorie a propriei noastre identități, rămâne și un factor terapeutic, de apărare în lupta cu stresul cotidian, excesiv de abuziv și opresiv. Sexul, nu în exces,  este un benefic izvor de sentimente pozitive și o certă regenerare psihosomatică, pentru a reuși să treci prin viață fără...pastile. Este cea mai simplă explicație a statutului de „ființă socială” a omului.

Secretele lui Juanito-  volumul I - de peste 350 de pagini, subintitulat „Masculul Alfa” este, în opinia noastră cea mai profundă, actuală și interesantă carte a toamnei 2019. Secvențe din roman și mai multe detalii le găsiți pe www.mirceaibatranu.ro . Că afirmația noastră stă în picioare o pot confirma cei aproape  3.000 de cititori ai textelor respective.„Nu s-au speriat fiind puși în fața problematicii LGBT și au înțeles că Omul este cel mai important argument în tot ceea ce întreprindem și iubim. Omul, omenia, Iubirea și respectul! Fiecare are loc sub Soare pentru că toată ființa nu-i decât un rezultat al voinței LUI!” - ne spune Mircea I. Bătrânu.

Pentru cei care doresc  să-și procure eBook-ul, le recomand să acceseze linkul de mai jos:

https://letras.ro/product/secretele-lui-juanito-vol-1-ebook-mircea-i-batranu-editura-letras/ 

costă  35 Lei și se poate descărca pe 6! Dispozitive: PC, Laptop, Tabletă, inclusiv Smartphone.

Lansarea romanului va avea loc între 1-10 octombrie la Bistrița și Cluj-Napoca; 10-20 octombrie la Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Sighișoara; 20-30 octombrie la Oradea, Arad și Timișoara.

Citiți cu curaj cartea! Aveți ce citi!

Doru Marinescu

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5