Senatorul Dobra: Radu Moldovan este în conflict de interese. Are toată puterea locală şi influenţe la Guvern, dar critică ... Guvernul

Senatorul PNL, Dorin Dobra, susţine că comportamentul PSD atât la nivel naţional, cât şi la nivel local "e unul şi acelaşi,„de jucător mare cu comportament de om mic”,, preşedintele Radu Moldovan fiind în conflict de interese, asta pentru că are toată puterea locală, şi colegi în Guvern, însă critică acţiunile guvernamentale.

         „La fel sunt şi metodele judeţene de a critica Guvernul, în condiţiile în care, excluzând miniştrii şi secretarii de stat pe care-i ai în Guvern, în judeţ ai absolut tot, de la prefect, ca reprezentant al Guvernului, până la ultimul directoraş.

         Radu Moldovan se află în conflict de interese în această poziţie, de a deţine toată puterea locală şi influenţă directă, prin colegi, în Guvern şi a critica acest Guvern”, a precizat parlamentarul liberal.

         Potrivit senatorului Dobra, „în general comportamentul PSD la nivel naţional sau la nivel local e unul şi acelaşi, de jucător mare cu comportament de om mic”, un astfel de exemplu fiind şi situaţia de la Sângeorz Băi, unde candidatul PSD – deşi a jucat în „Mission: Impossible”, fiind asemănat chiar cu actorul Tom Cruise – a ieşit mai mult decât onorabil, însă situaţia a rămas blocată în Consiliul Local.

         „Dacă nu vrea astăzi împreună cu colegii din PSD să dea dovadă şi de comportament mare - pentru că nu poţi să ai 52% în judeţ şi să te tot comporţi mic şi să blochezi Sângeorz Băi încă patru ani de zil - , asta e o dovadă de micime. Spun eu în numele primarului liberal Traian Ogâgău că aşteptăm colegii PSD la o discuţie privind viitorul Sângeorzului, nu orgoliile celor care au pierdut. N-am vrea să piardă şi Sângeorz Băi din faptul că a pierdut PSD la Sângeorz, am vrea să câştige oamenii de acolo.

         E un apel la factorii decizionali PSD din judeţ de a avea în perioada următoare un comportament decent, nicidecum de baroni locali, e cazul să se despartă şi ei de acest tip de comportament şi de a ne aşeza la masă şi acolo unde noi contăm, pentru binele locuitorilor”, a concluzionat senatorul Dorin Dobra.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5