Senatorul Ioan Simionca a donat viziere pentru toți medicii de familie din județul Bistrița-Năsăud

Trăim vremuri de răstriște, de grea încercare. În asemenea momente, unitatea de sentimente și de fapte este mai necesară ca niciodată.
Absolut toți cei care doresc și care pot, trebuie să dea dovadă de generozitate și acțiune concretă față de cei care sunt în suferință sau față de cei care pot contribui la stoparea și înlăturarea pandemiei COVID 19.
De-a lungul mandatului de senator ALDE, domnul Ioan Simionca, a făcut nenumărate acte caritabile, de care au beneficiat persoane, colectivități sau instituții, fără a le face publice, considerând că actul în sine este important și mai putin propria imagine. Domnul senator continuă aceste acțiuni și în aceste zile, distribuind bunuri necesare oamenilor aflați în nevoi, dar și unor corpuri profesionale angajate în lupta pentru salvarea sănătății și vieții unor concetățeni.
Întrucât medicii de familie sunt mai puțin sprijiniți în procurarea și dotarea cu mijloace de protecție, deși sunt printre primii în contact cu cei bolnavi, domnul senator Ioan Simionca, a donat viziere pentru toți medicii de familie din județul Bistrița-Năsăud. Vizierele vor fi distribuite prin intermediul domnului doctor Dumitru Nicolae.
Ne dorim ca gestul domnului senator, care nu este si nu va fi singurul, să fie urmat de toți politicienii și nu numai.
Să ne dea Domnul gândul cel bun și să trecem cât mai repede peste această grea încercare!

Comentarii

02/04/20 09:55
CĂLINI VASILE

Felicitării domnule senator!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5