Senatorul liberal Ovidiu Florean, după depunerea jurământului: Dumnezeu să vă binecuvânteze!

"Vă mulțumesc din nou dragi conjudețeni pentru voturile acordate Partidului Național Liberal. O să vă reprezint cu cinste și onoare în Senatul României.
Am depus jurământul. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, pace sufletească și sărbători luminate!", este mesajul transmis de senatorul liberal Ovidiu Florean.

Comentarii

24/12/20 11:26
Bistritean

Domnule prim-minstru, va rugan insistent, acuma ca s-a confirmat guvernul codus de Dvs... FACETI CEVA SI PUNETI ICIORUL IN PRAG LA FARMACIILE ASTEA PARTICULARE DIN ROMANIA ... ptr ca EFECTIV BOLNAVII DE CANCER SI DIABET, NU MAI GASESC MEDICAMENTE RIN FARMACII, ptr ca " afaceristii " dr.acului... din comertul cu medicamente... efectiv refuza sa mai aduca in tzara agest gen ... ptr ca ( chipurile ) nu le sunt lor RENTABILE , crapa-lea-r capul sa le crape de nesi.mtz.itzi... !
Puneti domnule ordine in farmacii si in spitale, ca stia isi bat joc de noi toti ! Ori aduc in farmacii absolut tot ceea ce trebuie populatiei, ori ANULATI-LE LICENTELE DE FUNCTIONARE SI FACETZI FARMACII EXCLUSIV DE STAT, SUB CONTROLUL guvernului ... pentru ca particularii efectiv isi bat joc de noi toti !
NU NEGLIJATI ACEST ASPECT, CA SI DVS SUNTETI ORI PUTETI FI BOLNAVI SI DEPENDENTI DE ANUMITE LEACURI PE CARE EFECTIV NU LE MAI GASIM PRIN FARMACII, CA FARMACISTII PRIVATI REFUZA SA LE MAI IMPORTE !
Daca " ciuma rosie " a fost surda la strigatul populatiei bolnave, macar dvs. ascultati-ne strigatul disperat !
Sper ca cineva va citi si acest strigat disperat si-l va aduce la cunostinta celor care acuma se afla la comanda acestei tzari batojocite de toata lumea ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5