Ovidiu Florean, noul secretar general al PNL B-N. Ioan Turc: Sper să fie şef de promoţie şi alături de mine, în alegerile viitoare!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, l-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe noul secretar general al formaţiunii, consilierul judeţean Ovidiu Florean.

„PNL B-N a intrat în dispozitiv de bătălie politică. Am completat leadership-ul filialei judeţene a PNL cu un om pe care personal îl respect pentru ceea ce este, Ovidiu Florean, noul secretar general al filialei, personaj complex, inginer electromecanic, ofiţer de marină civilă, locotent în rezervă, peste 20 de ani de experienţă managerială. A fost directorul Corpului Gardiernilor Publici, al Direţciei Judeţene de Pază, momentan este administratorul unei exploataţii agricole. Căsătorit, cu o fiică studentă, stabilită la Cluj. Şef de promoţie pe unde a umblat, îi doresc să fie şef de promoţie şi alături de mine prin rezultatele pe care sper că le vom obţine la alegerile următoare", a declarat Ioan Turc.

Comentarii

09/03/19 12:17
Eco Vizitator

Filfizonerii, ca de obicei, de la domnul Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5