Sfaturi pentru alegerea dulapului de dosare potrivit la birou

Te-ai săturat de mulţimea de dosare împrăştiate peste tot şi de mormanul de acte care se îngrămădeşte la tine pe birou nemailasandu-ţi spaţiu nici măcar pentru o cană cu apă? Dulapul biroului de la care lucrezi deja este vechi şi nici uşile nu îi mai stau închise atât de bine? A venit momentul să îţi cumperi un nou dulap pentru dosare sau să îţi cumperi aşa ceva dacă nu dispui în cadrul biroului tău de lucru de un asemenea obiect util.

 

            Dacă lucrezi de acasă, acest lucru va trebui să fie efectuat şi plătit tot de tine, dar dacă lucrezi în cadrul unei companii, ai putea să sugerezi celor din administraţie să se ocupe cu modernizarea şi efectuarea de asemenea achiziţii pentru fiecare birou ce necesită aşa ceva. Pe lângă dulapurile pentru dosare şi acte de la birou, mai ai nevoie şi de trimmere, perforatoare, imprimante de ultimă generaţie şi poate chiar şi distrugătoare de documente. În acest caz, îţi recomandăm un loc util din care poţi achiziţiona toate aceste echipamente pentru birou şi pentru munca de birou: Anemonacom România.

 

            Dulapuri de birou pentru acte

 

            Pentru a-ţi proteja fişierele şi documentele  de la degradare şi eventual chiar incendiu, ai putea să mergi pe varianta unui dulap securizat din metal care mai are şi cifru, dacă este vorba despre documente secrete şi clasificate. Chiar dacă tehnologia a avansat atât de tare încât în ziua de azi ţinem tot la îndemână pe calculatoare sau în spaţiile în-cloud din mediul online, tot mai există unele tipuri de fişiere şi de dosare pe care trebuie să le păstrăm în stare fizică, printată, în birourile noastre sau la arhivă. Aşadar, ce varianta mai bună de a-ţi organiza biroul şi spaţiul de lucru poţi găsi decât arhivarea şi clasarea documentelor în cauză în cadrul unor dulapuri de birou cu sertare potrivite şi de diferite dimensiuni. Există o serie de tipuri de dulapuri pentru acte şi cele mai populare sunt modelele verticale şi laterale.

 

            Dulapuri verticale şi laterale de birou

 

            Un dulap vertical pentru îndosariere este un tip de dulap mai mult vertical decât orizontal. Este destul de încăpător, dispune de o înălţime variată în funcţie de cerinţele celui ce îl comandă, are sertare adânci şi mânere de metal uşor accesibile. De asemenea, un asemenea model de dulap pentru actele de la birou se poate comanda şi cu un loc special pentru etichetarea actelor în zona din faţă, de deasupra mânerului, a fiecărui sertar în cauză. Culorile pot varia de asemenea în funcţie de dorinţele şi de cerinţele celui care comandă, asta pentru a se asorta cu restul mobilei sau lucrurilor din spaţiul de lucru în cauză.  Acest tip de dulap este foarte simplu de amplasat în locul în care se doreşte a sta şi nu ocupă foarte mult spaţiu, fiind foarte practic, deoarece este util pentru depozitare şi în cadrul suprafaţei de deasupra a acestuia.

 

             Dulapurile de birou laterale sunt mult mai extinse şi dispun de şi mai mult spaţiu în sertare decât în cazul celorlalte tipuri de dulapuri pentru birou. În plus faţă de faptul că este atât de potrivit pentru acte şi dosare de tot felul, acest tip de dulap lateral este de asemenea foarte potrivit pentru depozitarea de lucrări tehnice şi de artă de dimensiuni mai mari, astfel încât forma acestora rămâne intactă. Acest tip de spaţiu de stocare este mai potrivit pentru birourile în care există mai mult spaţiu şi în care nu ar arată prea îngrămădit totul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5